ole joulun sankari,
tule patavahdiksi!
ilmoittaudu jo nyt. 

Joulupadat ovat kaduilla taas ensi joulukuussa.

Pelastusarmeijan Joulupata on monille kaikkein perinteisin tapa auttaa. Keräys ei onnistuisi ilman vapaaehtoisia joulupatavahteja. Päivystysvuoro kestää useimmin tunnin tai kaksi, mutta padalla voi halutessaan viihtyä kauemminkin, sillä tunnelma padalla on hyvä ja lämmin. Ihmiset tervehtivät ja toivottavat hyvää joulua. Kaikkia yhdistää halu auttaa kotimaan vähävaraisia.

Ilmoittaudu tästä

Pääkaupunkiseudun ajanvarauskalenteri

Tehdään yhdessä hyvää – näin se käy!

Joulupadat ovat kaduilla ja kauppakeskuksissa n. klo 9–21 riippuen patapaikasta. Patapaikkoja on pääkaupunkiseudulla, mutta myös esim. Turussa, Tampereella, Raumalla, Oulussa ja Jyväskylässä.

Kutakin pataa vahtii 1–3 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan yksin, kaverisi kanssa tai yrityksenä. Ilmoittautumisen jälkeen Pelastusarmeijan patavastaava ottaa yhteyttä ilmoittautumisen tehneeseen henkilöön sopiakseen käytännön kuvioista.  Jos teitä on useampi, yhden yhteystiedot riittävät.

Yritykselle helppo tapa toteuttaa yhteiskuntavastuuta

Työporukalle patavahti-talkoot on mainio tapa tehdä hyvää yhdessä. Voitte jakautua esim. kolmen hengen ryhmiin ja vahtia yhtä tai useampaa paikkakunnallanne olevaa pataa. Voitte jopa ”adoptoida” yhden padan kokonaan itsellenne. Mikä mainio tapa toteuttaa tyhy-tunti ja tehdä some-postauksia yrityksen omiin kanaviin!

Patavahdit ovat hyväntekijöitä suurella sydämellä. Oletko yksi heistä?

Monet hyväntahtoiset ihmiset ovat olleet patavahteina.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella joulupatavahdiksi.

 

 

HUOM. kaavakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Otamme erikseen yhteyttä sopiaksemme jatkosta kanssasi. 

Valitse paikkakunnat ja alueet, joissa voit olla joulupatavahtina


Joulupadat sijaitsevat vilkkailla paikoilla pääkaduilla tai kauppakeskuksissa. Jos sinulla on toiveita päivistä tai kellonajoista, voit jättää viestiä alla olevaan kommenttikenttään.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme voimassa olevia tietosuojasäädöksiä. Tietosuojalausuntomme löytyy sivulta pelastusarmeija.fi/tietosuoja