ole joulun sankari,
tule patavahdiksi!
ilmoittaudu jo nyt.

Joulupadat ovat kaduilla taas ensi joulukuussa 14.–23.12.2020.

Pelastusarmeijan Joulupata on monille kaikkein perinteisin tapa auttaa. Keräys ei onnistuisi ilman vapaaehtoisia joulupatavahteja. Tavallisin vuoro kestää yhdestä kolmeen tuntiin, mutta padalla voi halutessaan viihtyä kauemminkin, sillä tunnelma padalla on hyvä ja lämmin. Ihmiset tervehtivät ja toivottavat hyvää joulua. Kaikkia yhdistää halu auttaa kotimaan vähävaraisia.

Ilmoittaudu tästä

Tehdään yhdessä hyvää – näin se käy!

Joulupadat ovat kaduilla ja kauppakeskuksissa n. klo 9–21 riippuen patapaikasta. Patapaikkoja on pääkaupunkiseudulla, mutta myös esim. Turussa, Tampereella, Raumalla, Oulussa ja Jyväskylässä.

Kutakin pataa vahtii 1–3 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan yksin, kaverisi kanssa tai yrityksenä. Ilmoittautumisen jälkeen Pelastusarmeijan patavastaava ottaa yhteyttä ilmoittautumisen tehneeseen henkilöön sopiakseen käytännön kuvioista.  Jos teitä on useampi, yhden yhteystiedot riittävät.

Yritykselle helppo tapa toteuttaa yhteiskuntavastuuta

Työporukalle patavahti-talkoot on mainio tapa tehdä hyvää yhdessä. Voitte jakautua esim. kolmen hengen ryhmiin ja vahtia yhtä tai useampaa paikkakunnallanne olevaa pataa. Voitte jopa ”adoptoida” yhden padan kokonaan itsellenne. Mikä mainio tapa toteuttaa tyhy-tunti ja tehdä some-postauksia yrityksen omiin kanaviin.

Tai lähde mukaan liikkuvaksi patavahdiksi Helsingissä!

Tarvitsemme joulupatavahdeiksi myös reippaita ja hyväsydämisiä parivaljakoita, jotka voisivat kierrellä Helsingin keskustassa joulukuun aikana 1-2 tuntia kerrallaan. Tehtävä on yksinkertainen; kannatte pataa, keräätte siihen rahaa ja hymyilette. Tässä on sinulle ja kaverillesi mahtava tilaisuus tehdä hyvää antamalla aikaanne yhdelle Suomen rakastetuimmista joulukeräyksistä. Päivät ja kellonajat voimme sopia yksilöllisesti teidän aikataulunne mukaan. 


Patavahdit ovat hyväntekijöitä suurella sydämellä. Oletko yksi heistä?

Monet hyväntahtoiset ihmiset ovat olleet patavahteina.

 

 

 

 

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella, kun haluat joulupatavahdiksi.

HUOM. kaavakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Otamme erikseen yhteyttä sopiaksemme jatkosta kanssasi. 

 

 

 

Valitse paikkakunnat ja alueet, joissa voit olla joulupatavahtina


Joulupadat sijaitsevat vilkkailla paikoilla pääkaduilla tai kauppakeskuksissa. Jos sinulla on toiveita päivistä tai kellonajoista, voit jättää viestiä alla olevaan kommenttikenttään.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme voimassa olevia tietosuojasäädöksiä. Tietosuojalausuntomme löytyy sivulta pelastusarmeija.fi/tietosuoja

 

MobilePaylla
numeroon 45011

Tilille FI 57 2084 3800 0057 29
viitenumero 8808

Tekstaamalla PATA (10€) tai
PATA20 (20€) numeroon 16499