Yritysyhteistyö

Loistava mahdollisuus profiloitua kotimaan auttajaksi!

Joulun alla Joulupata-kampanja näkyy monikanavaisesti eri medioissa, ja ihan fyysisestikin  kadunkulmissa. Mikä sen hienompaa kuin olla mukana isosti näkyvässä kampanjassa ja profiloitua kotimaan auttajaksi. Useat yritykset ovat ja ovat olleet mukana tukemassa keräystä. He ovat antaneet kasvot kotimaan auttamiselle. Myös tiedotusvälineet ovat pitäneet patakeräystä ja ajankohtaista keräystarvetta esillä. Olemalla Joulupata-kumppani saat hyödyn Joulupata-keräyksen näkyvästä markkinoinnista. Markkinointikampanjan tukena on tiedotteita ja uutisia Pelastusarmeijan uutishuoneella.

Joulupata-kumppanit ja tukijat saavat käyttöönsä Joulupata kiittää -bannerin, jolla voi näyttää muille olevansa Joulupadan tukija. Banneria voi esimerkiksi käyttää omilla verkkosivuilla tai sähköpostin allekirjoituksena. 

Halutessanne kumppaneiden ja tukijoiden nimet (myös lahjoitusmuoto) julkaistaan Joulupata.fi -sivuilla sekä Joulupadan ja Pelastusarmeijan facebook-sivuilla.

Joulupadan someviestinnässä käytetään hashtageja #joulupata #kotimaanavuksi#joulupatavahti #joulupatakeräys #pelastusarmeija #vapaaehtoistyö

Hyvien arvojen äärellä

Toivomme yritysyhteistyökumppaneiltamme

  • Arvokumppanuutta ja yhteiskuntavastuullista halua auttaa heikompiosaisia
  • Vastuullista toimintaa ja johtamista oman työyhteisön sisällä sekä ympäröivässä yhteiskunnassa
  • Rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta heittäytyä uusiin ideoihin!

Pelastusarmeija ei tee yhteistyötä yritysten kanssa, jotka saavat pääasiallisen tuottonsa seuraavista: alkoholi, uhkapelit, tupakka, aikuisviihde, aseellinen toiminta tai aseteollisuus tai harjoittavat epäeettistä, korruptoitunutta tai riistävää toimintaa tai rikkovat kansainvälisiä ympäristölakeja ja -asetuksia.

Yritysyhteistyön monet muodot

Pro bono -kampanjat markkinointitoimisto Make it Simplen kanssa

Markkinointitoimisto Make it Simple on ollut tärkeä yhteistyökumppani jo vuodesta 2016 lähtien. Make it Simple on suunnitellut ja toteuttanut viiden viimeisimmän Joulupata-keräyksen markkinointiviestinnän luovia ratkaisuja. Kaikki yhteiset kampanjat ovat näkyneet kattavasti mediassa mainoselokuvien, ulkomainonnan ja digimainonnan kautta. Kaiken työn Make it Simple on tehnyt pro bono – eli aivan veloituksetta. Mainonta on palkittu moninkertaisesti ja se on saanut tunnustusta myös kansainvälisesti.


Abloy pitää joulupatalahjoitukset turvassa

Voit huoletta jättää lahjoituksesi Pelastusarmeijan joulupatoihin. Abloy varmistaa, että lahjoituksesi säilyy turvassa. Jouluna 2021 Abloy lahjoitti 200 ABLOY-riippulukkoa joulupatoihin.

ABLOY-lukko on keksintö, jonka idea ulottuu yli 110 vuoden päähän, ja on yksi Suomen arvostetuimmista. Abloylla on kunnia olla mukana tekemässä hyvää.

 Tietoset lahjoitti 2020 ja 2021 yhteensä
80 000 suu-nenäsuojainta sekä rollaattoreita!

”Koronan aikana kasvomaskit ovat olleet vähävaraiselle perheelle suuri ylimääräinen kuluerä, joka on pienentänyt entisestään tiukkaa arjessa pärjäämisen budjettia. Olemme yhtiönä mukana suojavarusteiden valmistuttajana ja maahantuojana koronan vastaisessa taistelussa ja nyt Pelastusarmeijan kautta tukemassa myös työtä kotimaan vähävaraisten auttamiseksi. On ollut upeaa lahjoittaa näinä erikoisina aikoina, molempina vuosina 2020 ja 2021 yhteensä 80 000 kirurgista suu-nenäsuojainta Joulupata-keräykseen ja juuri oikealle kohderyhmälle.
Lisäksi lahjoitimme rollaattoreita Pelastusarmeijan vanhusten hoitokotiin Iltalaan.
-Antti Siiskonen, toimitusjohtaja, Tietoset Oy

Joulupatoja kirjakaupoissa

Myös tänä vuonna on mahdollista bongata pieniä joulupatoja Suomalaisissa Kirjakaupoissa kautta maan. 

"Haluamme tuoda elämyksiä ja sisältöä jokaisen ihmisen elämään ja uskomme asiakkaidemmekin sitä haluavan. Nyt olemme iloisia, että voimme tukea Pelastusarmeijan arvokasta ja perinteikästä työtä kotimaan vähävaraisten auttamiseksi. Tänä vuonna moni tarvitsee apua enemmän kuin koskaan. Autetaan yhdessä", sanoo Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtaja Minna Kokka.

Joulupadan oma nimikkovillasukka

Joulupata ja Helsingin Villasukkatehdas ovat yhteistyössä kehittäneet Joulupadalle omat nimikkovillasukat. Ostamalla villasukat teet hyvän teon, koska villasukkien myynnistä saadut tuotot lahjoitetaan Joulupataan. Joulupadan keräystuotoilla autetaan kotimaan vähävaraisia.

Suomalainen Kirjakauppa ja Otava lahjoittivat 12 000 lasten- ja nuortenkirjaa

"Kirjat tuovat iloa jokaisen lapsen ja nuoren elämään, ja sen vuoksi on upeaa päästä lahjoittamaan Otavan hienosta valikoimasta iso määrä kirjoja juuri oikealle kohderyhmälle", iloitsee Otavan lasten ja nuorten kirjallisuuden kustannusjohtaja Kaisu-Maria Toiskallio.

Kirjalahjoitukset jaetaan vuosina 2020 ja 2021 valtakunnallisesti paitsi yksittäisille lapsille, myös Pelastusarmeijan ylläpitämään Lasten lomakotiin. 

SOK mukana Joulupata-keräyksessä!

S-ryhmä on jo kolme kertaa ollut mukana mahdollistamassa joulupata-avustusten toteutuksen. Joulupatoja löytyy myös monien kauppojen yhteydestä. 

K-ryhmä on ollut mukana Joulupata-keräyksen yhteistyökumppanina jo vuosien ajan! 

Joulupatakeräys on tärkeä osa K-ryhmän vastuullisuustyötä. Joulupatoja on myös monen K-ruokakaupan yhteydessä eri puolilla Suomea. 

Hintaopas.fi:n Vuoden verkkokauppa -äänestys toi Joulupataan 5 000 euroa!

Hintavertailupalvelu Hintaopas.fi järjesti marraskuussa 2020 Vuoden verkkokauppa -äänestyksen, jossa kuluttajat saivat äänestää suosikkikauppojaan. Annetuilla äänillä kerrytettiin myös apua vähävaraisille. Hintaopas.fi lahjoitti 5000 euroa
Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen.
Hintaopas.fi on lahjoittanut jo kolmena vuotena peräkkäin Joulupataan.

 


Lifa Air lahjoitti 5000 kasvomaskia Pelastusarmeijalle!

Pelastusarmeija sai tuhansia kasvomaskeja jaettavaksi sosiaalityöntekijöilleen ja Joulupata-vahdeille vuonna 2020. "Lifa Air haluaa olla mukana tukemassa työtä kotimaan vähävaraisten auttamiseksi suojaamalla Pelastusarmeijan avustustyöntekijöitä ja vapaaehtoisia", kertoo Juha Tamminen Lifa Airista.

Amerikkalaisen jalkapallon Helsinki Wolverines hyvällä asialla!

"Helsinki Wolverines halusi kannustaa fanejaan hankkimaan maskin, jolla voi tukea paitsi omaa lempijoukkuettaan myös Joulupataa, sillä lahjoitimme  jokaisesta myydystä maskista yhden euron Joulupata-keräykseen. Halusimme näin olla mukana auttamassa kotimaan vähävaraisia", kertoo Ilari Lehterä Wolverinesiltä. Kampanja toteutettiin vuonna 2020.

Stand up -koomikko ja näyttelijä Sami Hedberg teki hyvää maski kerrallaan!

Vuonna 2020 jokaisesta” Jaksaa jaksaa" -kasvomaskin myynnistä kilahti 1 euro lyhentämättömänä Joulupataan. "Autetaan yhdessä kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä saamaan joulu", kampanjassa todettiin.

MobilePayllä tehdyistä lahjoituksista potti Joulupataan

Vuonna 2018 MobilePay lahjoitti Joulupataan: "Lupasimme lahjoittaa yhden euron jokaisesta joulukuun MobilePay-lahjoituksesta Pelastusarmeijan Joulupataan aina 5 000 euroon saakka. Lahjoituksia tuli hieno määrä, ja lahjoitamme tuon maksimisumman eli 5 000 euroa!"Joulupata-lahjoitus koko kuvastomyynnistä

Profiilitekstiilien ja liikelahjojen tukkukauppa GC Sportswear Oy lahjoitti koko Lahjaideat – 2020 kuvastotuotteidensa myynnistä 2 % kotimaan Joulupatakeräykseen kampanja-ajaltaan 1.10. – 13.12.2020. 

Joulupata-keräyskampanja on otettu innokkaasti vastaan niin jälleenmyyjissämme kuin kampanjatuotteita tilaavissa yrityksissä. On mahtava olla mukana auttamassa kotimaan vähävaraisia” kerrotaan GC Sportswear Oy:lta.

 

Kuuluisia joulupatavahteja padalla

Vuonna 2018 Joulupadalta pystyi bongaamaan mm. maailmanmestari Timo ”Juti” Jutilan. Myös pika-aitajuoksija Annimari Korte tuki Joulupataa. Molemmat saimme mukaan yritysyhteistyökumppanimme AaltoHenkilöstöpalveluiden ansiosta. 

Vuosien saatossa padalla on nähty monia julkisuuden henkilöitä, kuten Stadin slangin porukat Georg Liemolan johdolla, Kirka, ja Martti Ahtisaaren ohella kaikki muutkin presidenttiehdokkaat olivat padalla vuonna 1996. 

Yrityksiä joulupatavahteina

Lääkärikeskus Aava on monena vuonna adoptoinut oman Joulupadan. Aava on näin pystynyt tarjoamaan mielekästä ja tärkeää vapaaehtoistyötä omalle henkilöstölleen.

Yrityksiä joulupatavahteina

Bisnode on ollut vahtivuoroissa useasti ja Joulupata-kautta odotetaan innolla!

Kirjalahjoituksia Joulupataan

Osana yhteistyötä Pelastusarmeijan kanssa Streamlog lahjoitti vuonna 2018 1300 kpl lastenkirjoja jaettaviksi Pelastusarmeijan osastojen kautta ympäri Suomea. Kirjat tulivat Streamlogille kuuluvalta Kirjakauppa.com:lta ja ne jaettiin vähävaraisten perheiden lapsille joululahjoina.

Tavaralahjoituksia Joulupataan

Vuonna 2018 Vaunula Autokauppa järjesti asiakkailleen tempauksen, jossa kerättiin leluja Joulupataan.  

Jouluaterian tarjoaminen 

YIT:n Triplan työmaalta lahjoitettiin jo toistamiseen (vuosina 2018 ja 2019) yli 200 henkilölle jouluateria tarjottavaksi joko Pelastusarmeijan asumispalveluyksiköiden jouluaterioilla tai Pelastusarmeijan ylläpitämän Soppa-sosiaaliapukeskuksen kautta koteihin.

Joulun apupaketteja verkosta

Ada Freshin ja Pelastusarmeijan joulukampanjassa vuonna 2018 pystyi lahjoittamaan Ada Freshin verkkokaupan kautta jouluruokaa sisältäviä apupaketteja tarvitseville. 

Sinituote järjesti Joulupata-tempauksen

Sinituote järjesti jouluna 2017 kaikissa toimipisteissään tempauksen, jonka tuotot lahjoitettiin Pelastusarmeijan perinteiseen Joulupata-keräykseen. Sinituotteen kahdessa eri toimipisteessä järjestettiin henkilöstölle Joulupata-keräys, johon sai lahjoittaa raha- ja tavaralahjoituksia.

"Lahjana 100-vuotiaalle Suomelle halusimme osallistua Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen. Näin Sinituotteen koko henkilöstö pääsi osallistumaan kampanjaan ja tekemään hyvää yhdessä", kertoo Sinituotteen varatoimitusjohtaja Aino Määttä.


Arvoyhteistyö Ihmisen osa -elokuvassa

Perjantaina 21.12.2018 elokuvateattereihin saapui elämänmakuinen elokuva Ihmisen osa. Lämminhenkinen draamakomedia kertoo etääntyneen, rikkinäisen perheen yllättävästä lähentymisestä: siitä, miten valheiden vyyhti vähän kerrallaan aukeaa ja lähimmäisenrakkaus voittaa. Pelastusarmeija on elokuvan levitysyhtiön B-Plan Distributionin arvoyhteistyökumppani.

Fonecta mukana Joulupata-keräyksessä 

Fonecta on vuodesta 2017 lähtien ollut mukana Pelastusarmeijan sähköisessä Joulupata-keräyksessä. Vuonna 2020 Fonecta tuplasi nettipadan avulla kerätyn lahjoitussumman.

"Haastamme henkilökunnan osallistumaan keräykseen ja tuplaamme henkilöstön yhdessä keräämme summan”, Fonectan henkilöstöjohtaja Katja Patojoki kertoo ja jatkaa: ”Olemme joulun aikaan aina tukeneet jotain hyvätekeväisyyskohdetta. Yhteistyö Pelastusarmeijan kanssa on ollut meistä hyvä tapa sekä antaa henkilöstölle mahdollisuus tehdä hyvää että yrityksenä olla mukana auttamassa vähävaraisia. Olemme saaneet keräyksestä paljon positiivista palautetta ja jos edellisvuosista voi päätellä, on odotettavissa, että keräämme tänä vuonna aiempaa isomman summan.”

Yhdessä olemme enemmän. Haluatko auttaa kotimaan vähävaraisia?

Tule mukaan, Joulupata tarjoaa monta tapaa auttaa! 

Ota yhteyttä