Haluamme sinut! Tule pelastusarmeijan Joulupatavahdiksi.

  

JOULUPATAVAHTI TEKEE HYVÄÄ

Joulupata-keräys on tärkeä osa suomalaista jouluperinnettä. Keräyksestä saadut lahjoitukset menevät vähävaraisten lapsiperheiden ja ahdingossa elävien ihmisten hyväksi täällä kotimaassa. 

Patavahdin pesti ei ole vaikea, tarvitaan vain iloista mieltä ja lämmintä vaatetta, sillä joulupatoja on myös ulkona kaduilla. Yksikin tunti yhtenä päivänä on jo hieno panos.

Ilmoittaudu ensi jouluun

  

 

KERÄYSTUOTOT MENEVÄT VÄHÄVARAISILLE

Epävakaat olot ja taloudellinen ahdinko varjostavat monien lapsiperheiden elämää – usein jouluna tuo ahdinko korostuu entisestään. Pelastusarmeija jakaa Joulupadasta saatavat varat ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille perheille ja muille maamme vähävaraisille. Apu menee siis lähelle, ja taatusti perille. 

Myös yritykset voivat antaa henkilökunnan aikaa hyvään tarkoitukseen ilmoittautumalla vapaaehtoisiksi patavahdeiksi. 

Tietoa keräyksestä

 

 

Jätä yhteystietosi, kun haluat joulupatavahdiksi.
Me olemme sinuun yhteydessä.

Keräämme ilmoittautujista patavahtireserviä. HUOM. kaavakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Otamme erikseen yhteyttä sopiaksemme mahdollisesti jatkosta kanssasi. 

 

 

 

Joulupadat sijaitsevat vilkkailla paikoilla pääkaduilla tai kauppakeskuksissa 15.- 23.12. välisenä aikana klo 9-21 välillä. Jos sinulla on toiveita päivistä tai kellonajoista, voit jättää viestiä alla olevaan kommenttikenttään.