Joulupatavahti tekee hyvää!

Joulupata-keräys on tärkeä osa suomalaista jouluperinnettä. Keräyksestä saadut lahjoitukset menevät vähävaraisten lapsiperheiden ja ahdingossa elävien ihmisten hyväksi täällä kotimaassa. 

Patavahdin pesti ei ole vaikea, tarvitaan vain iloista mieltä ja lämmintä vaatetta, sillä joulupatoja on myös ulkona kaduilla. Yksikin tunti yhtenä päivänä on jo hieno panos.

Ilmoittaudu ensi jouluun

 

KERÄYSTUOTOT MENEVÄT VÄHÄVARAISILLE

Epävakaat olot ja taloudellinen ahdinko varjostavat monien lapsiperheiden elämää – usein jouluna tuo ahdinko korostuu entisestään. Pelastusarmeija jakaa Joulupadasta saatavat varat ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille perheille ja muille maamme vähävaraisille. Apu menee siis lähelle, ja taatusti perille. 

Myös yritykset voivat antaa henkilökunnan aikaa hyvään tarkoitukseen ilmoittautumalla vapaaehtoisiksi patavahdeiksi. 

Tietoa keräyksestä

 

Tai lähde mukaan liikkuvaksi patavahdiksi Helsingissä!

Tarvitsemme joulupatavahdeiksi myös reippaita ja hyväsydämisiä parivaljakoita, jotka voisivat kierrellä Helsingin keskustassa joulukuun aikana 1-2 tuntia kerrallaan. Tehtävä on yksinkertainen; kannatte pataa, keräätte siihen rahaa ja hymyilette. Tässä on sinulle ja kaverillesi mahtava tilaisuus tehdä hyvää antamalla aikaanne yhdelle Suomen rakastetuimmista joulukeräyksistä. Päivät ja kellonajat voimme sopia yksilöllisesti teidän aikataulunne mukaan. 

Ilmoittaudu ensi jouluun

 

Jätä yhteystietosi, kun haluat joulupatavahdiksi.
Me olemme sinuun yhteydessä.

Keräämme ilmoittautujista patavahtireserviä. HUOM. kaavakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Otamme erikseen yhteyttä sopiaksemme mahdollisesti jatkosta kanssasi. 

 

 

 

Joulupadat sijaitsevat vilkkailla paikoilla pääkaduilla tai kauppakeskuksissa 13.- 22.12.2018 välisenä aikana klo 9-21 välillä. Jos sinulla on toiveita päivistä tai kellonajoista, voit jättää viestiä alla olevaan kommenttikenttään.