YRITYSLAHJOITUS

Joulupata on perinteikäs ja rakastettu keräys, jonka tuotto jaetaan kotimaan vähävaraisille. Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähävaraisille lapsiperheille ja muille avuntarvitsijoille sekä syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea.

Ilman yhteistyökumppaneitamme Joulupata-keräys ei onnistuisi. Joulupata on saanut sekä aineetonta että aineellista apua lukuisilta hyväntahtoisilta tahoilta. Monet yritykset ovat antaneet asiantuntemustaan ja osaamistaan lisäksi täysin pro bonona. Se merkitsee paljon. Keräystuotto on kasvanut, ja olemme voineet auttaa kotimaan vähävaraisia yhä enemmän.

Yrityslahjoitus-lasku

Tilaa yrityslahjoitus-lasku ota yhteyttä -lomakkeella.

Miten yrityksesi voi osallistua Joulupata-keräykseen

Joulupata-keräys on joka vuosi mahdollista toteuttaa siksi, että Pelastusarmeijan työllä on monia ystäviä – yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Lahjoitetut palvelut, ammattiosaaminen ja aineellinen apu ovat vuosikymmenestä toiseen varmistaneet keräyksen jatkuvuuden ja tunnettuuden. Sadat ihmiset toimivat vapaaehtoisina patavahteina ympäri maata.

  • Yrityslahjoitus » Voit yrityksenä lahjoittaa Joulupataan rahaa, joko lahjoittamalla Joulupadan keräystilille FI 57 2084 3800 0057 29 viitenro 8808 tai tilaamalla laskun.
  • Lahjoita asiantuntemusta tai mediatilaa » Voit lahjoittaa asiantuntemustasi esimerkiksi kampanjasuunnitteluun tai mediapaikan omassa verkkoympäristössäsi. 
  • Perusta nettipata ja kerää rahaa yhteisösi kesken » Voit perustaa oman nettipadan, johon voi kutsua henkilöstöä ja kavereita lahjoittamaan. Yrityksesi voi vaikka tuplata oman yhteisösi keräämän summan!
  • Hyväntekeväisyystuotteiden brändäys; osa tuotteen hinnasta voidaan lahjoittaa vähävaraisten avuksi » Joulupadalla on omat nimikkovillasukat, joiden tuotto lahjoitetaan Joulupata-keräykseen. 
  • Tavara- ja elintarvikelahjoitukset sosiaalipalvelujemme ja osastojemme kautta apua tarvitseville
  • Anna henkilökunnalle mahdollisuus osallistua hyväntekeväisyystyöhön vapaaehtoisena joulupatavahtina
  • Uudet ideat ja muut yhteistyöhankkeet! Voimme myös yhdessä räätälöidä sinun yrityksellesi sopivan Joulupata-kumppanuuden.

Yhdessä olemme enemmän. Haluatko auttaa kotimaan vähävaraisia?

Tule mukaan, Joulupata tarjoaa monta tapaa auttaa! 

Ota yhteyttä