JOULUPATAVAHTI TEKEE HYVÄÄ!

Pelastusarmeijan Joulupata on monille kaikkein perinteisin tapa auttaa, mutta se ei onnistuisi ilman vapaaehtoisia joulupatavahteja. Tavallisin vuoro kestää yhdestä kolmeen tuntiin, mutta padalla voi halutessaan viihtyä kauemminkin, sillä tunnelma padalla on hyvä ja lämmin.  Ihmiset tervehtivät ja toivottavat hyvää joulua. Padalla voi kohdata myös tunnettuja ihmisiä. Kaikkia yhdistää halu auttaa kotimaan vähävaraisia.

Ilmoittaudu tästä

Tehdään yhdessä hyvää, NÄIN SE KÄY!

Joulupadat ovat kaduilla ja kauppakeskuksissa 13.12.–23.12.2019 välisenä aikana n. klo 9–21 riippuen patapaikasta. Patapaikkoja on pääkaupunkiseudulla, mutta myös esim. Turussa, Tampereella, Raumalla, Oulussa ja Jyväskylässä.

Kutakin pataa vahtii 1-3 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan yksin, kaverisi kanssa tai yrityksenä. Ilmoittautumisen jälkeen Pelastusarmeijan patavastaava ottaa yhteyttä ilmoittautumisen tehneeseen henkilöön sopiakseen käytännön kuvioista.  Jos teitä on useampi, yhden yhteystiedot riittävät.

Yritykselle tämä on helppo tapa toteuttaa yhteiskuntavastuuta.

Työporukalle patavahti-talkoot on mainio tapa tehdä hyvää yhdessä. Voitte jakautua esim. kolmen hengen ryhmiin ja vahtia yhtä tai useampaa paikkakunnallanne olevaa pataa. Voitte jopa ”adoptoida” yhden padan kokonaan itsellenne. Mikä mainio tapa toteuttaa tyhy-tunti ja tehdä some-postauksia yrityksen omiin kanaviin.


PATAVAHDIT OVAT HYVÄNTEKIJÖITÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ. OLETKO YKSI HEISTÄ?

Monet hyväntahtoiset ihmiset ovat olleet patavahteina.

 

PATA TUOTTAA VUOSITTAIN LÄHES MILJOONA HYVÄN TAHDON EUROA

Joulupata on tunnetusti yksi kustannustehokkaimmista avustusmuodoista. Pelastusarmeijan keräyskulut ovat jokaisessa kaupungissa hyvin pienet, sillä suuri osa työstä tehdään talkoovoimin. Vuoden 2017 patatuotto oli 930 000 euroa.

Joulupata-keräys on tärkeä osa suomalaista jouluperinnettä. Keräyksestä saadut lahjoitukset menevät vähävaraisten lapsiperheiden ja muiden ahdingossa elävien auttamiseen täällä kotimaassa. Tänä vuonna tavoitellaan yli miljoonan keräyspottia!

 Ilmoittaudu tästä

 

Tai lähde mukaan liikkuvaksi patavahdiksi Helsingissä!

Tarvitsemme joulupatavahdeiksi myös reippaita ja hyväsydämisiä parivaljakoita, jotka voisivat kierrellä Helsingin keskustassa joulukuun aikana 1-2 tuntia kerrallaan. Tehtävä on yksinkertainen; kannatte pataa, keräätte siihen rahaa ja hymyilette. Tässä on sinulle ja kaverillesi mahtava tilaisuus tehdä hyvää antamalla aikaanne yhdelle Suomen rakastetuimmista joulukeräyksistä. Päivät ja kellonajat voimme sopia yksilöllisesti teidän aikataulunne mukaan. 

Ilmoittaudu tästä

 

Jätä yhteystietosi, kun haluat joulupatavahdiksi.
Me olemme sinuun yhteydessä.

Keräämme ilmoittautujista patavahtireserviä. HUOM. kaavakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Otamme erikseen yhteyttä sopiaksemme mahdollisesti jatkosta kanssasi. 

 

 

 

Valitse paikkakunnat ja alueet, joissa voit olla joulupatavahtina


Joulupadat sijaitsevat vilkkailla paikoilla pääkaduilla tai kauppakeskuksissa. Jos sinulla on toiveita päivistä tai kellonajoista, voit jättää viestiä alla olevaan kommenttikenttään.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme voimassa olevia tietosuojasäädöksiä. Tietosuojalausuntomme löytyy sivulta pelastusarmeija.fi/tietosuoja