Joulupata-yhteistyö

Joulupata on perinteikäs ja rakastettu keräys, jonka tuotto jaetaan kansallisesti ja paikallisesti kotimaan vähäosaisille. Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähävaraisille lapsiperheille ja muille vähäosaisille ja syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea.


Kiitos yhteistyökumppaneillemme

Alla esimerkkejä erilaisista Joulupata-kumppanuuksista.

 

K-ryhmä on jo viisi kertaa ollut mukana Joulupata-keräyksen pääyhteistyökumppanina.

Joulupatakeräys on tärkeä osa K-ryhmän vastuullisuustyötä. Joulupatoja nähtiin vuonna 2017 myös monen K-ruokakaupan yhteydessä eri puolilla Suomea.  

K-RYHMÄ VIIDETTÄ KERTAA JOULUPATA-KERÄYKSEN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANINA

K-RYHMÄ UUDISTUNEEN JOULUPATA-KERÄYKSEN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANINA


 

Fonectan Joulupata-keräys haastoi henkilöstön                        

Fonecta lähti vuonna 2017 ensimmäistä kertaa Pelastusarmeijan Joulupata-keräuksen perustamalla oman nettikeräyksen henkilöstölle. Keräys sai lämpimän vastaanoton, joten sitä päätettiin jatkaa myös vuonna 2018.

”Olemme aina perinteisesti joulun alla tukeneet jotain hyväntekeväisyyskohdetta, ja Pelastusarmeijan Joulupata-keräys sai henkilökunnassa äärimmäisen hyvän vastaanoton. Asetimme tavoitteeksi keräykselle 1000€, joka ylitettiin reilusti, tänä vuonna haastammekin henkilöstöä keräämään vielä enemmän varoja hyvään tarkoitukseen. Fonecta tuplaa henkilökunnan keräämän summan, joten tämä on meille koko talon näkökulmasta tärkeä ja hieno yhteistyö.” 
- Vesa-Pekka Kirsi, Liiketoimintajohtaja

 

Hintaopas.fi:n Vuoden verkkokauppa -äänestys toi Joulupataan 5000 euroa!

Hintaopas.fi lahjoitti Vuoden verkkokauppa -äänestykseen annetuista äänistä yhteensä 5000 euroa Pelastusarmeijan perinteiseen Joulupata-keräykseen vuonna 2017.

"Pelastusarmeija tekee tärkeää työtä, ja halusimme kampanjamme avulla tukea hyvää asiaa. Joulupata on pidetty keräys Hintaoppaan käyttäjien keskuudessa, ja se sopii erinomaisesti Vuoden verkkokauppa -äänestyksemme lahjoituskohteeksi. Oli ilo olla mukana." Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett kommentoi.

 

Sinituote järjesti Joulupata-tempauksen

Sinituote järjesti jouluna 2017 kaikissa toimipisteissään tempauksen, jonka tuotot lahjoitettiin Pelastusarmeijan perinteiseen Joulupata-keräykseen. Sinituotteen kahdessa eri toimipisteessä järjestettiin henkilöstölle Joulupata-keräys, johon sai lahjoittaa raha- ja tavaralahjoituksia.

"Lahjana 100-vuotiaalle Suomelle halusimme osallistua Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen. Näin Sinituotteen koko henkilöstö pääsi osallistumaan kampanjaan ja tekemään hyvää yhdessä." kertoo Sinituotteen varatoimitusjohtaja Aino Määttä.

Haluatko liittyä mukaan? 

Pelastusarmeija tarjoaa monta tapaa auttaa!

 

 Ota yhteyttä